Lazi si ladite
legume si fructe

Lazi si ladite de carton pentru legume si fructe           Lazi si ladite de carton pentru legume si fructe: sunt uşoare, economice şi biodegradabile şi se remarcă prin rezistenta şi o construcţie deosebită ceea ce face să suporte bine şocurile mecanice, usurând manipularea, transportul şi depozitarea produselor dvs.

Aceste ambalaje sunt ideale, atât pentru comercializarea fructelor şi legumelor, impiedicând deteriorarea lor în timpul transportului şi al manipulării, cât şi în expunerea fructelor şi legumelor în vitrinele punctelor de vanzare direct in ambalajul original, lazi de carton personalizate cu logo-ul firmei dvs.

Se pot lucra la comanda pe orice dimensiuni, adaptate specific necesitatilor dumneavoastra, de la mini ladite din carton CO3 sau micro pana la lazi cu capac CO5 capabile sa reziste la incarcari considerabile multiple, albe sau natur.

Ca si gama, va stam la dispozitie cu o varietate de modele de lazi si ladite de carton pentru legume si fructe, cu tiraj de ventilare si diverse sisteme de prindere, la un raport pret-calitate imbatabil.

Ca si portofoliu existent, putem lucra urmatoarele dimensiuni, diverse modele:

  • 385x310x120 mm CO3, culori alb sau natur
  • 550x400x170 mm, CO3 si CO5, culori alb sau natur
  • 390x350x110 mm, CO5, culori alb sau natur
  • 590x390x175 mm, CO5, Kraft natur
  • 390x290x175 mm, CO3 si CO5, culori alb sau natur, si multe altele.

La cerere, se pot personaliza cu sigla de reciclare, tabel de cantitati si datele plus sigla firmei dvs.