Cum cumpar?

Nu suntem site cu vanzare online en-detail. Daca aveti nevoie de 5-10 cutii, le puteti comanda pe E-MAG sau cumpara direct din locatiile Metro, Bricostore, Leroy-Merlin, Auchan, etc.

Ca si producatori, ne intereseaza colaborarea cu parteneri care dezvolta volume minime de 1 palet pe reper, eventual cu repetabilitate. Va garantam ca preturile practicate reflecta aceasta.

Pentru a obtine o cotatie de pret, contactati-ne (pe e-mail la office@adipack.ro sau folosind formularul de contact din pagina dedicata), cu rugamintea de a specifica urmatoarele detalii, pentru a va oferta exact ceea ce aveti nevoie:

  • Tipul ambalajului (cutie clasica – bax, autoformata, cu capac, ladita, etc)
  • Dimensiuni interioare si cantitatea pentru fiecare reper
  • Tipul cartonului si grosimea acestuia (daca nu sunteti siguri, specificati ce greutate trebuie sa sustina, sau ce doriti sa ambalati, eventual daca paletizati ulterior la o anumita inaltime)
  • Detaliile grafice pentru imprimare, unde este cazul (numarul de culori, suprafata de imprimat – una, doua sau mai multe laturi)

Raspundem la solicitare in cel mai scurt timp, in aceeasi zi in timpul programului de lucru (9-17) sau a doua zi pentru solicitarile primite in afara programului. Daca totusi doriti o informatie care nu apare pe site, va raspundem la telefon cu cea mai mare placere.

Va multumim!